skip to Main Content
CORONA/COVID-19: Vi iakttar hygienriktlinjer i enlighet med Region Skåne. Om du har förkylningssymptom, vänligen ring och boka om din tid.

Whiplash är en komplex diagnos som beskriver besvärsbilden efter så kallat pisksnärtvåld mot nacken. Symtomen efter sådant våld, ofta förknippat med bilolycka, kan innefatta smärta, domningar, kraftbortfall, koncentrationssvårigheter, huvudvärk o.s.v. Ofta inträder inte besvären direkt i samband med skadetillfället utan kan smyga sig på dagar och även veckor senare. Besvären är ofta övergående men kan även riskera att bli mycket långvariga.

När det blivit konstaterat att man inte ådragit sig fraktur eller liknande allvarlig skada så är det mycket viktigt att komma igång med rörlighet för att undvika långvarig problematik i samband med whiplash. I detta skede behöver man ofta guidning och stöttning för att med rätt nivå på träning och behandling kunna bryta statiskt mönster som sällan gynnar ett snabbt tillfrisknande. Anpassning av dina dagliga aktiviteter kan även bli nödvändigt om dessa provocerar dina symtom.

Vi har lång erfarenhet av att behandla nackar och du är varmt välkommen att höra av dig om du drabbats av, eller misstänker att du drabbats av whiplash.

Hitta till oss

Jörgen Ankersgatan 12
211 45 Malmö, våning 2

Mellan Davidhallstorg och Triangeln.

Kontakta oss

Tel: 040-611 55 10
Skicka e-post

Betalning

Betalning sker helst via SWISH

Leg. sjukgymnast / fysioterapeut

Leg. sjukgymnast / fysioterapeut

Leg. sjukgymnast / fysioterapeut