skip to Main Content
CORONA/COVID-19: Vi iakttar hygienriktlinjer i enlighet med Region Skåne. Om du har förkylningssymptom, vänligen ring och boka om din tid.

Smärta i nacken kan uppkomma såväl spontant som efter olycka eller trauma. Många har någon gång under sitt liv upplevt att det plötsligt hugger till och att muskulatur i nacken krampar. Ofta benämns detta som ”nackspärr”. Motsvarigheten i ländryggen brukar kallas för ”ryggskott”. Anledningen kan ofta vara liknande och kopplat till att leder, ligament, diskar och muskler blivit överbelastade eller på annat sätt skadade. Är det första gången som man drabbas av smärta i nacken så kan detta kännas mycket obehagligt. Ofta så är tillståndet återkommande och man behöver särskilt vid sådant tillfälle

hjälp att komma ur den nedåtgående spiralen av smärta och funktionsnedsättning. Grunden för en lyckad rehabilitering av nacksmärta ligger ofta i träning. Ibland kan man dock behöva komplettera med olika former av smärtlindrande behandling för att underlätta utförandet av övningar. Oavsett om du har ett akut problem eller mer återkommande besvär från din nacke så kan det vara klokt att kontakta en fysioterapeut för råd och behandling.

Hitta till oss

Jörgen Ankersgatan 12
211 45 Malmö, våning 2

Mellan Davidhallstorg och Triangeln.

Kontakta oss

Tel: 040-611 55 10
Skicka e-post

Betalning

Betalning sker helst via SWISH

Leg. sjukgymnast / fysioterapeut

Leg. sjukgymnast / fysioterapeut

Leg. sjukgymnast / fysioterapeut