skip to Main Content
CORONA/COVID-19: Vi iakttar hygienriktlinjer i enlighet med Region Skåne. Om du har förkylningssymptom, vänligen ring och boka om din tid.

Smärta i knäna kan komma vid såväl överbelastning som plötslig skada. Knäledens stabilitet är i hög grad beroende av ett antal ligament som omger densamma. Inne i knäleden sitter dina korsband. Du har ett främre korsband som stabiliserar ditt underben från att glida framåt i förhållande till ditt lårben. I andra riktningen stabiliserar ditt bakre korsband. På sidorna av din knäled sitter ligament som stabiliserar din knäled i sidled. På insidan av knät har detta ligament tät kontakt med din menisk.

Alla dessa strukturer men även muskler och ledytor kan skapa besvär för dig i alla åldrar. En knäsmärta kan vara ihållande. Därför är det viktigt att du får hjälp med träning, råd och behandling för att chanserna att tiden du lägger ned för att rehabilitera din knäskada går så bra som möjligt. Har du gjort en operation av t.ex. ditt främre korsband så kommer det vara viktigt för dig att skapa struktur för din rehabilitering så att knät framöver även kommer tillåta dig att idrotta, åka på skidsemester och allt det som du önskar att fylla ditt liv med. Oavsett vilket knäbesvär du lider av så är du välkommen att höra av dig till oss.

Hitta till oss

Jörgen Ankersgatan 12
211 45 Malmö, våning 2

Mellan Davidhallstorg och Triangeln.

Kontakta oss

Tel: 040-611 55 10
Skicka e-post

Betalning

Betalning sker helst via SWISH

Leg. sjukgymnast / fysioterapeut

Leg. sjukgymnast / fysioterapeut

Leg. sjukgymnast / fysioterapeut